Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bizarnější páreček těžko pohledat, přesto Anton Kraft a China Bell z Floridy vypadají spokojenější než leckterá alespoň na pohled tradičnější dvojice. Pořekadlo o přitahujících se protikladech tady funguje na sto procent. Více než půlmetrový výškový rozdíl je nakonec možná to nejmenší...

132 centimetrů vysoký Anton Kraft (52) je totiž nejsilnějším mužem na světě, což má potvrzeno i zápisem do Guinnessovy knihy rekordů. Jako jediný na světě dokáže zvednout čtyřnásobek vlastní váhy, za což si vysloužil i příznačnou přezdívku Mravenec.

Malé ambice nemá rozhodně ani v nárocích na svou partnerku, vybral si k sobě skutečný kusanec se 190 centimetry. Třiačtyřicetiletá China je navíc ráda podtrhne pořádnými podpatky. Ani u ní však nejde o jedinou pozoruhodnost. Narodila se totiž jako muž. Svého siláka ale dovede vychválit do nebe.

„Antonovo vzpírání je vážně sexy, protože podle mě on je sexy. Když jste držitelem takového titulu, hodně to znamená. Nikdy jsem nerandila s tak malým mužem, byla jsem zvědavá. Jsem ráda, že jsem mu dala šanci, protože je to úžasný člověk. Já jsem jiná, on je jiný. Odlišovat se je dobré,“ nechala se slyšet Bell.

Superlativy nešetří ani silák Anton: „Užívám si chození s transgender ženou, protože se narodila jako muž a nyní dělá všechno proto, aby byla co nejženštější. Spousta žen se narodila jako ženy, ale nedělají moc proto, aby tak vypadaly. Momentálně si připadám jako ten nejšťastnější chlap na světě!“

Související témata:
Trpaslík

Reklama

Další články

Načítám