Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen fotbalisté a hokejisté, ale i tenisté se pyšní vysportovanými sexy postavami, na které je radost pohledět. Zvláště tehdy, pokud ve velkém vedru na drsném tréninku sundají tričko a odhalí fanynkám svou mužnou hruď, což s oblibou dělá například francouzský tenista Jo Wilfried Tsonga.

Ten se nedávno po čtyřměsíční pauze způsobené zraněním vrátil na tenisové dvorce a ukázal, že na svém návratu tvrdě pracoval. Tenisové fanynky samozřejmě potěší i momentky ze soukromí světových hráčů. Švýcarský tenista Stanislav Wawrinka se sice neproháněl polonahý po kurtu jako Tsonga, zato svůj sexy hrudník odhalil na veřejné pláži v Miami, kde se ihned ocitl pod drobnohledem zvědavých turistů.

Věčný stín slavnějšího Švýcara Rogera Federera a loňského vítěze Australian Open byste si na pláži klidně mohli splést s některou hollywoodskou hvězdou. S touhle vizáží by totiž klidně mohl hrát v nějakém povedeném filmovém trháku...

Reklama

Další články

Načítám