Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že popová diva Mariah Carey (55) po manželské krizi prožívá novou lásku. Zpěvačka v poslední době zhubla a opět začala provokovat svým tělem.

Manželství s Nickem Cannonem už Mariah nejspíš nikdy neslepí. S vlivným hudebním producentem má sice čtyřletá dvojčátka Morrocana a Monroe, ale ta si už zvykají na to, že budou mít kromě svých rodičů i náhradní maminku a tatínka. Kolem rozvádějícího se Cannona už své sítě rozprostřely Nicole Murphy i známá lovkyně Amber Rose (40).

Mariah Carey také nezahálí a na ostrově Svatý Bartoloměj byla přistižena s režisérem Brettem Ratnerem, po jehož boku viditelně pookřála. Zpěvačka se po nepříjemné životní kapitole opět usmívá a nebojí se vystavovat své křivky. Režisér, který má na kontě kromě osmi videoklipů Mariah Carey i filmy Červený drak či X-Men: Poslední vzdor, je údajně zpěvaččin dlouholetý kamarád.

Americká média však tvrdí, že mezi Mariah a Brettem je mnohem více. Na dovolené se údajně nebránili něžnostem, což jejich přátelství posunulo na jinou úroveň. Ať už je to ale mezi nimi jakkoliv, zpěvačce jeho přítomnost očividně svědčí. Brzy se tak možná obejde i bez grafiků, kteří vylepšují její oficiální fotky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám