Hlavní obsah
Článek

Český rapper přezdívaný „král metafor“ Marpo kromě toho, že bubnuje v kapele Chinaski, koncertuje v seskupení Marpo a Mc Wohnout a se svou kapelou TroubleGang. Právě s poslední zmiňovanou kapelou vyrazil do Londýna na výlet, kde všichni pořádně zapařili. A to natolik, že se všichni váleli po ulici.

„Bylo to super, rozhodně jsme vzbudili pozornost přítomných. V jednu chvíli přišla i policie a měla tendenci nás zatknout,“ přiznal Marpo, jehož vlastní jméno je Otakar Petřina. Naštěstí nešlo o skutečné alkoholové opojení a pohoršování, ale o natáčení nového klipu.

„Policajtům jsme vysvětlili, o co jde, a naštěstí nám uvěřili. Díky tomu, že byli v klidu, se nám nakonec podařilo pořídit hodně materiálu, který jsme se rozhodli zveřejnit skrze nový klip k singlu Všude Kde Jsem Byl. Jde o první videoklip z naší připravované desky,“ prozradil Marpo, který s ostatními členy kapely vyráží do světa poměrně často.

„Hodně cestujeme, já jezdím pravidelně s DJ Partyboiem do USA a občas se přidá právě i Wohnout. IronKap žil zase rok v Kanadě a polovina uskupení TroubleGangu je z Ameriky. Často se vzájemně navštěvujeme, proto vznikl nápad udělat klip o tom, kde všude jsme byli,“ vysvětlil Marpo. Kluci toho podle svých slov sice moc nenaspali, ale za výslednou prací si rozhodně stojí. Jejich nové album se má objevit do konce června.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám