Hlavní obsah
Článek

Seniorka Shirley Andrews je důkazem toho, že sexuální apetit vůbec nesouvisí s věkem. V době, kdy její vrstevnice pletou oblečky pro vnoučata, se tato nestyda rozhodla, že bude natáčet filmy pro dospělé. Za sedm let vystřídala přes tisícovku partnerů, čímž dohnala vše, co zameškala do svých 73 let.

Nabídka erotických filmů je velmi pestrá, a tak v nich nedovádějí jen blondýnky vybavené silikonovými ňadry, ale také ženy vyhovující divákům se slabostí pro archivní kousky. Shirley tak svou peprnou kariéru zahájila ve věku, kdy je pro mnohé lidi sex tabu.

Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a nahrávka s vášnivou babičkou se dostala do rukou Kyla Jonese, do jehož postele mají přístup jen ženy narozené za minulého století. Tento páreček je pro sebe opravdu jako stvořený. Zatímco pornobabču vzrušují muži kolem třicítky, její partner má pro milenky stanovenou minimální hranici 60 let.

Osmdesátiletá Shirley, jejíž ňadro zdobí tetování s nápisem "Gang Bang Queen", je pro něj tou nejlepší partií. Obě polovičky bizarní dvojice se totiž netají tím, že udržují intimní poměr současně s několika partnery, takže zde není důvod k žárlivosti.

Reklama

Další články

Načítám