Hlavní obsah
Článek

Klikli jste na tento článek z posledních sil? Pak potřebujete oddych. Utečte do buše, k moři nebo se jen tak toulejte po horách. Ale nezůstávejte v tom sami. Říká se, že nejlepší je cestovat ve dvou, tak si někoho najděte. S výběrem hezké dovolené za ještě hezčí cenu už vám pak pomůže Slevomat.cz.

Jste v tom až po uši? Zkuste romantiku pro dva!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dlouhodobé vztahy mohou spadnout do nudné rutiny a těm novým nezaškodí trochu pomoc. Sáhněte po některém z romantických pobytů. Útulné interiéry, lebedění si ve vířivce, výhledy do horských údolí při západu slunce i procházky lesem, to všechno může zafungovat, když jde o to navodit tu správnou atmosféru. V ceně pobytu často bývá i večeře při svíčkách, při které můžete svou milou třeba požádat o ruku.

Probublejte se k pohodě ve vířivce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Nemocné tělo potřebuje lékaře, nemocná duše přítele.” Když vám schází obojí, zkuste lázně. Vířivka, sauna i masáž z vás zaručeně vyplaví všechen pracovní stres. Moderně vybavená wellness mívají hotely a penziony nejen v lázeňských oblastech, ale i na horách, v CHKO či v blízkosti vinných sklípků. Spojte příjemné s užitečným a vyrazte za wellness hýčkáním třeba už tenhle víkend.

Buďte ve světě jako doma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo necestuje, jako by nežil. Poznávejte památky, ochutnávejte proslulé zahraniční dobroty a nasávejte jedinečnou atmosféru evropských metropolí, jako je Paříž, Řím, Berlín a mnoho dalších. Preferujete autobus, nebo byste raději letěli? Možností je mnoho. Cestovatelský zážitek taky určitě neurazí ani jako dárek k narozeninám nebo výročí.

Dovolená u moře pro velké i malé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechny cesty nevedou do Říma, ale některé vás zavedou i na pláže do Tuniska, Turecka, Řecka, Chorvatska, Bulharska a do dalších atraktivních destinací. Na své si přijdou milovníci písku i oblázků. Zabalte si plavky a namažte se krémem, u moře to totiž pálí. A těm, kterým to opravdu pálí, jezdí na výhodnou dovolenou přes Slevomat.

Další články

Načítám