Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani krásné missce a sportovní reportérce Tereze Chlebovské (33) se nevyhnulo kalhotkové faux pas. Jako řadě celebrit před ní, se ani této zkušené modelce nepodařilo uhlídat příliš krátké šatičky a nechtěně fotografům ukázala, jaké nosí spodní prádlo.

A to měla půvabná Tereza jako správná dáma nohy těsně u sebe. Sexy šatičky se ale přesto vyhrnuly nahoru a kalhotky vykoukly ven. Chlebovská se totiž naplno soustředila na prezentaci nové technologie 3D brýlí, až na hlídání klína dočista zapomněla.

Tereza bezesporu patří k našim nejkrásnějším misskám. Kráska si samozřejmě nenechala ujít ani finálový večer České Miss 2015 a hned o den později vyrazila do společnosti podruhé, když doprovázela svého přítele, obránce fotbalové Sparty Pavla Kadeřábka, na vyhlášení ankety Fotbalista roku.

Kadeřábek skončil v anketě na krásném druhém místě a atraktivní Tereze to po jeho boku neuvěřitelně slušelo. Trapas s kalhotkami tak klidně může hodit za hlavu.

Reklama

Další články

Načítám