Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejkrásnější období v roce je tady! Přivítejte ho novým přírůstkem do své jarní garderoby. Nemohly jste se, dámy, dočkat, až odložíte tlusté zimní bundy a vydáte se vstříc prosluněné přírodě? U Halens naleznete širokou paletu značkové módy, horkých novinek a trendů, ve kterých na cestě za rozkvetlou krajinou zkrátka zazáříte.

Heslo: Topů není nikdy dost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dáváte přednost kvalitě, nebo kvantitě? Ať tak, či tak, máme pro vás dobrou zprávu! Halens přináší nepřeberné množství kvalitních triček za skvělé ceny, ze kterých si rozhodně vyberete. Žhavou novinku nyní představují topy se zavinovacím střihem, jehož volnější část v oblasti bříška spolehlivě zamaskuje případná kila navíc, se kterými teprve máte v plánu zatočit. V černé variantě budete působit neskonale sexy, kašmírová z vás jako mávnutím kouzelného proutku udělá jemnou vílu.

Jak sklidit maxi úspěch? V šatech maxi délky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Již několikátou sezónu se v hitparádě módních trendů drží na předních příčkách sukně a šaty s délkou ke kotníkům. Pokud vám zatím žádné nevisí ve skříni, nastala ta pravá chvíle, abyste to napravila. Nyní máte totiž jedinečnou možnost oživit svou jarní garderobu růžovým kouskem od oblíbené módní značky Happy Holly. Tyto šaty s originálním potiskem elegantně podtrhnou ženské vnady a navíc vám zajistí maximální pohodlí.

Puntíkaté vábení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Puntíky a móda k sobě zkrátka neodmyslitelně patří. Spojí-li se navíc tento nesmrtelný vzor s červenou barvou, vznikne něco podobně dokonalého jako toto tričko. Přiléhavý střih v kombinaci s odhalenými rameny způsobí, že se za vámi chtě nechtě s obdivem otočí každý zástupce mužského pokolení. Uznejme, že módní trendy ve stylu zlatých šedesátých zkrátka mají své nepopiratelné kouzlo. Tričko je k dostání rovněž v černobílém provedení.

Vystavte své nožky jarním paprskům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na jaře rtuť teploměru mnohdy vystoupá až nad krásných dvacet stupňů, což je ideální příležitost obléknout šortky a vyrazit chytat první letošní bronz. Adeptem na výpravu za sluníčkem by mohly být například džínové kraťasy s obnošenými efekty. Tento model můžete navíc zkombinovat jak s teniskami a sportovně laděným vrchním dílem, tak s elegantním kardiganem a botami na podpatku. Pro jejich víceúčelové využití si je jednoduše zamilujete!

Dopřejte si luxus a styl

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vzhledem k tomu, že se blíží aprílové počasí, měly byste se na drobné přeháňky a náhlé změny teplot vyzbrojit kvalitní bundou, kterou budete nosit stále při ruce. Letos dostávají od módní policie palec nahoru bundy v motorkářském stylu. Proto si pro vás Halens přichystal tento slušivý model od značky Vero Moda. Dáte přednost černé nebo přírodní barvě? V dokonale propracované bundě s efektním prošíváním a ozdobnými detaily budete působit nespoutaně a sexy zároveň.

Další články

Načítám