Hlavní obsah
Článek

Jen pár dní poté, co herečka Angelina Jolie (48) zveřejnila, že si kvůli hrozícímu riziku rakoviny nechala odebrat oba vaječníky, se i s dcerami Shiloh a Zaharou účastnila předávání cen Kids’ Choice Awards.

Herečka neodešla s prázdnou a odnesla si cenu v kategorii Nejoblíbenější zloduch za ztvárnění zlé královny v pohádce Maleficent (Zloba - královna černé magie). A právě moment, kdy bylo vyhlášeno Angelinino jméno, byl snad tím nejkrásnějším z celého večera. Ohromnou radost z vítězství prožívaly hlavně její dcery, které mamince padly kolem krku a nechtěly ji pustit skoro ani na pódium, kde měla pronést děkovnou řeč.

„Když jsem byla malá, říkali mi, že jsem jiná. Až později jsem si uvědomila, že být odlišný od ostatních je dobré. Proto buďte hlavně sami sebou,“ vzkázala Jolie.

Maminka šesti dětí se opět zasloužila o to, aby se o rakovině více mluvilo a případně se jí mohlo včas vyvarovat. Angelina si už před dvěma lety kvůli přítomnosti rakovinného genu v těle nechala odstranit prsa. Nemoci totiž v její rodině podlehlo několik žen včetně její maminky a babičky.

Rovněž lékaři jejímu počínání fandí, ihned po zveřejnění zprávy se totiž mnohonásobně zvýšil počet pacientek se zájmem o vyšetření ženských orgánů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám