Hlavní obsah
Článek

Finále České Miss je každoročně jednou z hlavních událostí sezóny, na kterou se bývalé královny krásy připravují několik měsíců. Sehnání dobrého kadeřníka, vizážisty a v neposlední řadě ušití luxusní róby u známého návrháře dá zabrat.

Řada z bývalých královen neoslnila, některé byly úplně vedle, ale my vám ukážeme ty, které se trefily do černého. Deset českých krásek se obléklo na výbornou a většinou je to nestálo ani korunu. Přední čeští návrháři na tyto příležitosti rádi své luxusní róby půjčí a odměnou je jim to, že je nejkrásnější Češky dokonale vynesou.

A které dámy letos zabodovaly? Aneta Vignerová (36), která patří k nejlépe oblékaným Češkám už dlouho, opět nezklamala. Úchvatné šedé šaty Lukáše Macháčka předvedla Jitka Nováčková (31), zabodovala Monika Leová (32), která dokonce zvolila šaty z konfekce, jsou z dílny návrhářky Ivany Mentlové pro Pietro Filipi.

Naprosto dokonalá byla módní bloggerka Míša Štoudková v šatech Jiřího Kalfaře a zabodovala také hvězda muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová v šatech Taťány Kovaříkové.

Iva Kubelková (46) jako jediná zvolila zahraničního návrháře, slušelo to také Gabriele Kratochvílové, Tereze Chlebovské, Renatě Langmannové nebo Petře Faltýnové. Podívejte se na 10 nejkrásnějších rób České Miss.

Která dáma vás svým outfitem zaujala nejvíce?
Iva Kubelková
37,6 %
Aneta Vignerová
4,8 %
Tereza Chlebovská
7,6 %
Míša Štoudková
3,5 %
Michaela Gemrotová
4,7 %
Jitka Nováčková
7,2 %
Petra Faltýnová
6,2 %
Monika Leová
3 %
Renata Langmannová
9,4 %
Gábina Kratochvílová
16 %
Celkem hlasovalo 26552 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám