Hlavní obsah
Článek

Naše nejlepší biatlonistka Gabriela Soukalová prošla pořádnou změnou. Před pár dny se z něžné blondýnky stala sexy zrzka. "Říkala jsem si, že by bylo fajn po letech udělat změnu. Byla jsem zvědavá a šla jsem do toho. Zatím mi to vůbec nevadí, barva se mi líbí. Nějaké pochvaly už byly, byli i lidé, kterým jsem se ale jako blondýnka líbila víc," řekla Super.cz Soukalová.

Její partner, badmintonista Petr Koukal je ale nadšený. "Zdálo se mi, že se to partnerovi líbí více než předtím," prozradila Soukalová na autogramiádě v obchodě s kosmetikou, pro který natočila televizní reklamu.

Soukalová je známá tím, že ji na závodech nikdy nevidíte nenalíčenou. Na dobrém make-upu si dává záležet. "Na závody se líčím. Od malička říkám, že žena má vypadat dobře v každé situaci," usmívá se.

Gábinu nyní po náročné zimní sezóně čeká měsíční odpočinek. S Petrem Koukalem se těší na dovolenou. Kam se vydají?  "To nejsem schopná říct. To bude překvapení. Do poslední chvíle nebudu tušit, kam poletím. Sbalila jsem si jen plavky a večerní šaty, tak doufám, že mě nevezme třeba do Grónska," dodala se smíchem Soukalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám