Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2012 vyhrála Karolína Mališová soutěž Miss Léto, což často bývá odrazovým můstkem k účastni na České Miss. Hned, jak dovršila plnoletosti, tak se do národní soutěže ženské krásy přihlásila.

„Myslím si, že je to obrovská škola života a moc si to tady užívám,” říká kráska, kterou se věnuje atletice, jízdě na koni a snowboardingu.

Mališovou davově podporují v její rodné vísce v Oticích u Opavy, kde na dnešní finále místní starosta dokonce uspořádal projekci v tamním kulturním středisku. Velké podpory se Karolíně dostává také ze strany Vyšší odborné školy a Hotelové školy v Opavě, kterou studuje. „Nemám problém skloubit účast v soutěži se školou, mám totiž stále velmi dobrý prospěch. Učitelé mě moc podporují, jsou na to pyšní. Všichni sledují medailonky, učitelé pro mě hlasují, chovají se ke mě jako moje druhá rodina,” říká dojatě sympatická Karolína Mališová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám