Hlavní obsah
Článek

Katie Price (45) zase jednou popudila spoustu žen, které se marně snaží přijít do jiného stavu, případně děti mít vůbec nemohou. Anglická modelka, která je sama pětinásobnou matkou, uvedla, že pro ni by úspěch znamenalo mít dětí deset. Zkrátka co slovo, to perla.

Price tak naznačila, že s potomstvem ještě rozhodně nekončí. Ale zda jí jejích dosavadních pět potomků jako úspěch nepřipadá, už nevysvětlila. „Jednoho dne bych chtěla sejít dolů a vidět deset dětí kolem jídelního stolu. To by pro mě znamenalo opravdový úspěch,“ nechala se slyšet modelka v rozhovoru pro ES magazín.

Kvůli svým dvěma nejmladším dětem ostatně v minulosti odpustila nevěru manželovi Kieranu Haylerovi s její nejlepší kamarádkou. Bývalý striptér, který je o devět let mladší než Katie, se totiž velmi osvědčil minimálně v otázce plodnosti.

„Chci, aby naše manželství klapalo, a chci víc dětí. Chci jich tolik, kolik jen budu moci mít předtím, než mi doktor řekne ‚už dost‘, potom si hodlám ještě nějaké adoptovat,“ promluvila o svém životním poslání žena proslulá vnadami vylepšenými implantáty, které si nedávno nechala odejmout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám