Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tanja Kauerová (47) byla idolem osmdesátých let. Vypadá pořád fantasticky a vrací se na koncertní pódia. Super.cz půvabnou brunetku potkal v jednom pražském klubu a zjistil, že se interpretka hitu Nad hlavou létá rokenrol vůbec nezměnila.

"Průběžně pořád vystupuji, ale moc se o mně neví," připustila Tanja, která se na jeden čas stáhla do ústraní a provozovala kosmetický salon. "Tím jsem zabila dva roky. Byl to odklon od muziky, který se neměl stát," přiznala. "Naučila jsem se hodně pracovat od rána do večera, ale měla jsem dělat pořád to, co mám nejraději - muziku," svěřila Tanja.

"Vyhlazovala jsem vrásky, depilovala, odbourávala klientkám tuky pomocí kavitace. Ale na sobě jsem nevyzkoušela nic," uvedla a nedalo se tomu věřit. "Jediné, co dělám je, že chodím běhat a cvičit, protože mám ráda sladké," upřesnila. "Snažím se udržovat i kvůli psychice," dodala zpěvačka, která není zrovna životní optimistka.

Jednu z mála věcí, které si pochvaluje, je její dvacetiletá dcera, kterou má s Radimem Pařízkem, muzikantem a nyní velmi úspěšným podnikatelem. "Na dceru jsem pyšná, studuje politologii. Srdce má po mně a hlavu po tatínkovi," pochvaluje si. "On se ke všem svým dětem chová dobře, s těmi různými manželkami je to složitější," míní.

Tanja se chce vrátit na scénu, protože zpívání je pro ni to nejdůležitější v životě. Má ale prý problém se zviditelňováním. Výjimkou bylo její vystoupení na oslavě 44. narozenin dýdžejky Věry Patt v klubu Theatro. Tam překvapila i tím, že se jí k lepšímu změnila postava. "Ani nevím, jak se to stalo, ale vyrostla mi prsa. Dřív jsem je nikdy nemohla ukazovat," smála se.

Reklama

Další články

Načítám