Hlavní obsah
Článek

Dva a půl tisíce diváků se stalo svědky dojemné události, při které jen málokdo zvládl nápor emocí. Po pondělní tragické smrti producenta Petera Kovarčíka (†61), který upadl v koupelně svého bytu na mokré podlaze a rozrazil si hlavu o umyvadlo, se poprvé konalo představení muzikálu Mamma Mia!, jehož byl producentem. A herci v čele s Danielou Šinkorovou (51) mu na závěr vzdali hold. Herečka a zpěvačka se pak v zákulisí zhroutila

„Znala jsem ho nejlíp. Skoro třicet let. Pocházel z Nitry jako já. Byl Slovák a můj kamarád. V pondělí nás navždy opustil milý kamarád a producent muzikálu Mamma Mia! Peter Kovarčík. Byl to vzácný člověk, gentleman, byl vtipný, uměl se krásně chovat k ženám. Byl to vizionář. Měl úžasnou živou myšlenku přivést do Prahy tenhle muzikál. Miloval život, byl úžasný, pozitivní a měl ještě spoustu nápadů. Určitě by nechtěl, abychom plakali, že odešel. Proto luskáme,“ řekla dojatá Daniela, které se podařilo postavit zaplněné Kongresové centrum v Praze, jež uctilo památku producenta s ní.

„Děkujeme Ti, Petře, doufáme, že nás vidíš z nebe. Měj se krásně. My ti slibujeme, že budeme ještě lepší než doteď,“ vzkázala nahoru a nakonec s kolegy zazpívala song Hudbě patří díky (Thank You For The Music).

„Na jevišti se držela, trochu křečovitě se smála, ale dojetí na ni plnou silou dolehlo v zákulisí. Zamkla se v šatně a asi dvacet minut usedavě plakala. Vůbec ji nemohli dostat ven,“ dozvěděli jsme se od zdroje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám