Hlavní obsah
Článek

Jennier Lopez (54) patří mezi nejkrásnější a nejobdivovanější ženy planety. S tím měl ale problém její muž, zpěvák Marc Anthony (42), který se nedokázal smířit se skutečností, že je jeho žena globální sexsymbol.

Marc Jennifer podle týdeníku US Weekly nutil, aby se oblékala zdrženlivěji. „Jakmile si chtěla vzít nějaké sexy oblečení, donutil ji, aby se začala nenávidět,“ řekl magazínu zdroj.

„Chtěl, aby se oblékala zdrženlivě, jako počestná manželka. Nenáviděl skutečnost, že je Jennifer sexsymbol,“ uvedl.

Další zdroj prozradil, že Marc chtěl za svou ženu vybírat, co si vezme na sebe při loňském focení. Muž prý svému fotorafovi prozradil, že se Jennifer obléká „příliš sexy a napatřičně na to, že je matkou dvou dětí“. Pár, který oznámil rozvod minulý týden, má spolu tříletá dvojčátka Emme a Maxe. „Marc vždy byl velmi dominantní manžel,“ doplnil jiný zdroj. „Chtěl kontrolovat vše, co Jennifer dělá,“ dodal.

Stejný názor má i zpěvaččin stylista Phillip Bloch. „Není to žádné překvapení,“ řekl nedělníku  Mail on Sunday. „Marc chce vše kontrolovat. Jí se to ze začátku líbilo, byl do ní velmi zamilovaný a ona do něj,“ řekl. „Někdy spolu strašně bojovali, jindy zas ale měli období, kdy byli extrémně zamilovaní a romantičtí,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám