Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodská adaptace bestselleru Padesát odstínů šedi sice v kinech celosvětově utržila přes 550 miliónů dolarů, ale tým, který filmový trhák vytvořil, se rozpadá. Další díl erotické trilogie je tak prozatím v nedohlednu.

Když sadomasochistická romance na Valentýna dorazila do kin, čtenářky namlsané knižní předlohou se před plátno hrnuly v davech. Vše tak nasvědčovalo tomu, že tvůrci budou chtít z této senzace vytřískat maximum a co nejdříve natočí další pokračování. Teď to ovšem vypadá, že se fanynky filmové podoby Padesáti odstínů temnoty jen tak nedočkají.

Z výnosného projektu nejprve odstoupil představitel hlavní mužské role Jamie Dornan. Jako Christian Grey se sice dočkal obrovské popularity, ale jedna zkušenost mu stačila, a to i navzdory tomu, že by za pokračování dostal podstatně vyšší honorář.

Přípravy filmové adaptace druhého dílu erotické trilogie nyní zkomplikovala také režisérka Sam Taylor-Johnson, která už měla po krk spisovatelky E. L. James, jejíž sebevědomí roste stejným tempem jako její tělesné proporce. Společně s ní další spolupráci odmítla i scenáristka Kelly Marcel. Vše tak směřuje k tomu, že si macatá mamina E. L. James k dalšímu filmu podle své knihy sama napíše scénář, osobně ho zrežíruje a navrch si třeba zahraje i pana Greye.

Reklama

Další články

Načítám