Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a začínající herečka Kateřina Klausová, která se má v připravovaném filmu o Lídě Baarové objevit v roli Adiny Mandlové, byla poslední krásnou ženou, kolem které se před smrtí neustále točil Peter Kovarčík.

Ten se rád obklopoval krásnými ženami a Kateřina byla poslední, se kterou poslední měsíce chodil do společnosti a snažil se ji dostat na výsluní. Dal jí roli v Mamma Mia a také v Lídě Baarové, filmu, který produkoval.

Klausová je ze smrti producenta v šoku. "Vůbec to nechápu. Ať byl jakýkoliv, tak ke mně se vždycky choval nanejvýš slušně a mile. Naposledy jsme se viděli v pondělí v Továrně na iluze, kde plánoval co a jak na Thálie a jak se těší na naše Mamma Mia vystoupení v Obecním domě. Bylo mi divný, když jsem ho nemohla zastihnout, bavili jsme se o tom s kolegy a mysleli si, že je asi nemocný s nějakou chřipkou a vypnul na pár dní mobil, aby měl klid," řekla Super.cz Kateřina.

"A teď najednou tohle. Nikdy se mi nic podobného nestalo, je to šok, vůbec to nechápu a moc mě to mrzí. Fakt člověk se někdy patlá v nesmyslech, a přitom se může stát kdykoliv cokoliv," řekla Klausová a dodala, že s Kovarčíkem byli jen kamarádi, přátelil se i s její rodinou a víc mezi nimi nebylo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám