Hlavní obsah
Článek

Nahlédnout pod pokličku živobytí nejslavnější rodiny posledních let mohou zájemci pravidelně díky jejich televizní reality show. Tu a tam se také někde objeví snímky z minulosti, na nichž se bezelstně usmívá tehdy ještě roztomilá holčička jménem Kim se svými sourozenci. A ačkoli se nikdo z rodiny netají faktem, že ‚matka pluku‘ Kris Jenner odjakživa mezi svými šesti ratolestmi protěžovala právě Kim, na tomto snímku, který se nedávno objevil na sociální síti, byla ve středu dění její mladší sestra Khloé.

Ta leží na rodinné fotografii v centru postele, na níž se před objektivem sešlo celkem sedm osob v pyžamech včetně tehdy novorozené Kendall. Asi není třeba podotýkat, že Khloé tou dobou neměla zrovna nejlichotivější období.

Vedle ní jsou pak vidět už půvabné slečny Kim a Kourtney a vpravo dole se nachází jejich jediný bratr Robert. Vzadu pak sedí Kris Jenner s manželem Brucem, jenž aktuálně už druhým rokem prochází změnou pohlaví, s jejich dcerou Kendall. K té po dvou letech od jejího narození přibyla ještě nejmladší Kylie.

Reklama

Další články

Načítám