Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro někoho to byl možná paradox, ale v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu se světově úspěšné české topmodelky neobjevovaly na mole, ale kupodivu byly usazovány v prominentní první řadě jako ostatní celebrity. Organizátoři módního svátku ctili stejnou koncepci, která se uplatňuje v Milánu, Paříži, Londýně či New Yorku, a rozhodli se akcentovat předváděné kolekce, a nikoli zaujmout známou tváří.

Ve finále pak byl jedinou velkou hvězdou na mole Filip Hrivňák, který předváděl kolekci Martiny Špetlové pro podzim a zimu 2015/2016.

V hledišti usedla celá řada světově úspěšných krásek. Mezi hosty nechyběla Daniela Peštová (53), úsměvy na večírku magazínu InStyle rozdávala sympatická Zuzana Stráská, která dorazila v doprovodu kamarádky Kateřiny Sokolové (35), v sobotu se na prezentaci kolekce Ivany Mentlové objevila Taťána Kuchařová, ve společnosti se opět objevila Kristina Chrasteková, která nyní dala přednost umění před modelingem.

Svou přítomností na akci překvapila Linda Vojtová (38), která se na společenských akcích v Čechách vyskytuje minimálně, neboť řadu let žije trvale v New Yorku. „Vyřizuju v Čechách různé záležitosti týkající se hudby a koncertů mého dědečka Vadima Petrova, a tak jsem tady vlastně úplnou náhodou,” prozradila Super.cz Vojtová, která módní víkend navštívila společně s maminkou Tatjanou.

Jaké pro modelku bylo objevit se na druhé straně barikády? „Přehlídky už dávno nedělám. Je fajn to vidět z druhé strany. Soustředím se spíš na módu. Všechno to byly mladé holky, které se mají ještě co učit, ale moc jim fandím. Všechny jsme nějak začínaly,” říká Linda Vojtová, která tentokrát strávila v Praze deset dní.

Reklama

Další články

Načítám