Hlavní obsah
Článek

Legendární romantický film měl premiéru už před čtvrtstoletím, ale diváci dodnes moderní variaci pohádky o Popelce milují. Julia Roberts (56) a Richard Gere (65) na televizních obrazovkách svou lásku prožívají stále dokola, ale jejich soukromý život se od dob natáčení Pretty Woman výrazně proměnil.

Jeden z nejikoničtějších párů filmového plátna na kultovní snímek zavzpomínal v televizní The Today Show, kde se Julia a Richard setkali i s herci Laurou San Giacomo a Hectorem Elizondem a režisérem Garrym Marshallem. „Byl jsem naprosto uchvácen. Na Gerryho si vůbec nevzpomínám, pamatuji si jen Julii,“ vrátil se Gere k prvnímu setkání, které předcházelo vzniku filmového trháku.

Komedie Pretty Woman z něj udělala jednoho z nejobdivovanějších hollywoodských herců a zajistila mu přízeň topmodelky Cindy Crawford (58), s níž se rok po premiéře svého nejznámějšího filmu oženil. Manželství ovšem vydrželo jen čtyři roky a lásku jako z filmového plátna Gere neprožil ani s druhou ženou Carey Lowell. S matkou svého syna Homera (15) je totiž v rozvodovém řízení.

Julii Roberts bylo v době natáčení Pretty Woman pouhých 22 let. Díky roli placené společnice Vivian se stala hvězdou první velikosti, jejíž talent byl v roce 2001 oceněn Oscarem za hlavní roli ve filmu Erin Brockovich. Julia, která nepřišila o svůj okouzlující úsměv, vede spokojený rodinný život. Se svým druhým manželem Danielem Moderem vychovává desetiletá dvojčata Phinnaeuse a Hazel, která se dočkala o tři roky mladšího bratra Henryho.

Reklama

Další články

Načítám