Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulou sezónu na zářijovém Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu byli největšími provokatéry v první řadě před přehlídkovým molem potetovaný model Zombie Boy a oživlá nafukovací panenka Pandemonia. Během uplynulého módního víkendu jejich úlohu zastala jedna z nejvýraznějších českých bloggerek Ina Tina.

Ina, která předminule na módním víkendu zaujala pernatým fascinátorem, čelenkou se zaječími oušky či nedávno bavila na udílení cen Czech Grand Design kostýmem japonské gejši, vytáhla další trumfy.

Hned první den dorazila na prezentaci českých návrhářů pro podzim a zimu v péřovém kabátu od Markéty Martíškové. „Tenhle kabát je protestem proti reklamně, komerci a politice,“ komentovala bloggerka kousek s nápisy, který byl tím nejvýraznějším, co kdo na přehlídku oblékl. „Když si mě prohlídnete ze všech stran, tak si každý udělá svůj názor,“ uvádí Ina.

Bloggerka si o víkendu záměrně pronajala apartmán nedaleko paláce ZIBA, kde se akce konala, aby se mohla na každý blok převléknout. Třeba do outfitu od značky Pietro Filipy nebo do overalu od Liběny Rochové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám