Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) ukázala své fotografie z doby, kdy začínala v šoubyznysu. Roztomilé blondýnce bylo krásných 24 let. V té době ještě netušila, že o pár let později už za sebou bude mít svatbu s hokejistou Martinem Tůmou, porodí mu dceru Claudinku, stihne i rozvod a podstoupí plastiku prsou.

"Fotky pochází z roku 2004, kdy jsem nastoupila na Primu a moderovala hitparádu T-music. Když je vidím po tolika letech, musím se smát. Je poznat, že čas pracuje opravdu na každém, včetně mě. Legrační je, po skoro jedenácti letech, i rozdílný obvod hrudníku," řekla Super.cz se smíchem Kateřina, které z přírodních jedniček 'vyrostly' silikonové trojky.

"Za tu dobu se změnila strašná spousta věcí, některé bych možná vymazala, především nesmyslné partnerské vztahy, které jsem si mohla odpustit. Ale na druhou stranu je každá zkušenost dobrá. A na co jsem za uplynulých jedenáct let docela hrdá? Mám krásnou dceru, která mi dělá radost a kterou bezmezně miluju, a také jsem stále, i po těch letech, v té samé profesi, kterou jsem si vysnila a za kterou jsem si šla. Televize se nezměnila, akorát už ne hitparády, ale Topstar," dodala Kristelová, která v lifestylovém pořadu vede svoji rubriku Lovestory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám