Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávno se vrátil ze Spojených států, kde si plácl s tamními producenty, a chystal se Česko překvapit muzikálovou bombou. Šokujícím způsobem zesnulý hudební a filmový producent Peter Kovarčík (†61), který je hlavním strůjcem muzikálu Mamma Mia!, chtěl na česká prkna přivézt i muzikál Rocky podle filmu se Sylvestrem Stallonem. Dříve, než mohl zažít úspěch, překvapila ho smrt.

„Vím, že byl ještě před pár dny na zahraniční cestě. Pamatuji si přesně, že do mě v tom dobrém slova smyslu doslova hučel a byl úplně nadšený z jednání s americkými producenty. Dělal si zálusk na muzikál Rocky,“ svěřila se Super.cz zpěvačka Leona Machálková (56). Podle našich zpráv byla prakticky už ruka v rukávě a stačilo doladit detaily. „Pamatuji si, že jsem mu gratulovala. Moc jsem mu to přála a měla jsem radost, že má našlápnuto ke skvělému úspěchu. Takové bylo naše poslední setkání. Teď už to bohužel nebude moci realizovat,“ dodala Leona.

Spolupracovníci zesnulého Petera Kovarčíka už ale dopředu avizovali, že žádný z projektů, na kterém dělal, nezůstane zapomenut. „Vše dotáhneme do konce,“ dušují se. Uvidíme tedy, zda se příběh neznámého boxera, který uspěje ve světě profesionálů, dříve nebo později v Česku v muzikálové podobě opravdu objeví.

Kdo z českých umělců by mohl hrát v českém muzikálu Rockyho?
David Matásek
1,9 %
Ondřej Vetchý
27 %
Marek Vašut s parukou
3,3 %
Martin Belmondo Kraus
54,2 %
Jiří Langmajer
1,6 %
Pavel Vítek
2,1 %
Lukáš Tydýt Pavlásek
9,9 %
Celkem hlasovalo 4340 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám