Hlavní obsah
Článek

Nečekaná smrt producenta filmů, muzikálů nebo divadelních cen Thálie Petera Kovarčíka (†61), kterého policie v pondělí dopoledne našla v koupelně jeho bytu s rozbitou hlavou a již bez známek života, šokovala snad celý šoubyznys. Kovarčík byl všechno, jen ne někdo, kdo by byl lidem lhostejný. Mnohým imponovalo, kolik práce stíhal, jiní mu záviděli krásné ženy, které se pohybovaly po jeho boku. Většina z nich ale jeho ložnicí nikdy neprošla. Podívejte se na vzpomínkovou galerii a prohlédněte si, které krásky se kolem něj točily!

Asi nejznámější byla Kateřina Brožová (56). S tou měl skutečně vztah, a to několik let, často také procházel krizemi. Některá média dokonce uváděla, že po definitivním konci jejich vztahu měl Kovarčík o své bývalé milé prohlásit, že byla nejdražším escortem světa.

Před pár měsíci se po jeho boku objevovala Míša Nosková. Oba ale popírali, že by spolu měli cokoli intimního. Kovarčíkovi ale přítomnost zpěvačky, které z očí kouká vášeň, dělala dobře a rád jí pomáhal v kariéře.

Nemůžeme zapomenout ani na modelku Kateřinu Klausovou, s níž se také objevil na jedné oficiální události. Podle nejnovějších zpráv šlo ale o kamarádskou výpomoc. Krásku chtěl po svém boku zviditelnit, žádný úlet ale prý neproběhl. A to samé platilo i pro většinu ostatních pohledných žen. Jednou byla dcera jeho obchodního partnera, majitele firmy s obřími billboardy.

I když se Kovarčíkovi v lásce tolik nedařilo, jak si mnozí mysleli, společnost si zkrátka uměl zajistit víc než slušnou…

Reklama

Další články

Načítám