Hlavní obsah
Článek

Zdeňka Piškulu (25) si divačky oblíbily nejen v pohádce Tři bratři, ale také v televizních seriálech, kde je znát, jak z roztomilého kluka roste atraktivní mladý muž. S odhalenou hrudí se však před kamerou ještě neobjevil.

Obdivovatelky vycházející české herecké hvězdy se mohou o tělesných kvalitách Zdeňka Piškuly přesvědčit na fotkách z dovolené v Thajsku. Měly by se však smířit s tím, že šestnáctiletý herec už našel ženu svého srdce, jíž je Tereza Hodanová alias bloggerka Teri Blitzen. Ta s ním však na exotickou dovolenou nevyrazila, společnost mu dělali rodiče a kamarádi.

„Thajsko je úplně jiný svět. Byl jsem nadšený, že jsem se tam mohl podívat a hlavně zažít zdejší atmosféru. Místní lidé jsou neuvěřitelně přátelští. Každý se na vás usmívá, nikdo neřeší, co máte na sobě, jak vypadáte, co děláte,“ řekl nám Zdeněk o návštěvě Thajska, kde na něj však čekalo i jedno pikantní překvapení.

„Překvapilo mě, kolik je tam všude, slušně řečeno, „lehkých dívek“. A některé z nich jsou navíc muži,“ vylíčil novou zkušenost Piškula, jehož můžeme po Vyprávěj vidět v seriálu Všechny moje lásky, který se v televizním programu přesunul z neděle na středu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám