Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kráska z dětského domova, modelka a nyní i spisovatelka Veronika Kašáková prošla pořádnou proměnou. Svoji dlouhou blond hřívu nechala zkrátit a vlasy jí teď končí nad rameny. Co na tuhle novou image říkáte?

"Mé vlasy o změnu vyloženě prosily. Měla jsem je po věčném kulmování, žehlení a barvení tak zničené, že už mi z toho bylo úzko. Tak jsem poprosila mého kadeřníka, ať to pořádně zkrátí, a cítím se jako znovuzrozená," řekla Super.cz Kašáková.

"Chtěla jsem celkovou změnu a z Verunky se stala Veronika. Musím být silnější než dřív a jak říká Coco Chanel: Když žena změní účes, je připravená změnit svět," usmívá se modelka. Její přítel Milan už ze své krátkovlasé Veroniky tak nadšený není. "Je nadšený z barvy, jako každý chlap má ale rád dlouhé vlasy, je to pro něj více ženské, poté mi ale napsal, že se mu budu líbit, i když budu na ježka. Tak je to v pořádku," uzavřela Kašáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám