Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46), která dnes slaví sedmatřicáté narozeniny, je ženou mnoha kontrastů. Snad žádná dáma v českém šoubyznysu nedostává v jednom týdnu pochvaly za skvěle zvolený sexy outfit, aby o pár dní později šokovala v modelu, který svými tvary a rozměry připomíná objemnou krabici.

Tentokrát jsme se zaměřili na nejpřekvapivější změny image a modely, kterými se Jitka Čvančarová v posledních letech prezentovala. A že vnadná herečka šokovat opravdu umí, se přesvědčte v naší fotogalerii.

Čvančarová nejvíc překvapuje zejména v době, když se snaží propagovat své charitativní aktivity. Na jedné ze společenských akcí se například objevila s černou rtěnkou, ale spíše než žena vamp vypadala, jako by měla každou chvíli umřít. Celkový depresivní dojem naštěstí trošku vylepšil hereččin typický výstřih, ze kterého byli všichni muži celí paf, a tak se na Jitčin umrlčí zjev rychle zapomnělo.

Česká Claudia Cardinale se nikdy nebála radikálně změnit svůj vzhled. Velké pozdvižení vzbudila, když se coby od přírody tmavý typ proměnila v sexy blondýnku. Světlé vlasy Čvančarové dlouho nevydržely, což je možná škoda, protože v nich vypadala neuvěřitelně šmrncovně.

Zato když se v rámci další charitativní akce objevila na veřejnosti s absencí líčidel a navrch v lidovém kroji, který jí přidával kila navíc, mnozí diváci jen nechápavě kroutili hlavami.

Podobný rozruch ostatně vzbudila i na představení vánočního televizního programu České televize, kam nakráčela ve světlých legínách notně rozšiřujících její už tak velká stehna a zadek. Jitku Čvančarovou zkrátka charakterizuje úplně všechno, jen ne nuda a šeď.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám