Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Možná to bude znít překvapivě, ale problematický rocker Petr Kolář (56) nevěnuje sto procent svého volného času jen alkoholu a drogám, ale taky i jiným a na rozdíl od těch předchozích věcí i tělu prospěšným činnostem. Když ale o sportování mluví, zní to, jako by připomínal spíš ty svoje divoké eskapády z večírků.

„Mám rád adrenalin v krvi. Člověka to nabíjí. Jsou typy lidí, kteří ho nemusí, ale já ho do jisté míry mám rád. Nesmí to být extrémně moc. Vyzkoušel jsem si teď třeba čtyřkolky, jezdili jsme offroady. Pak jsme měli možnost si vyzkoušet lanové centrum, což jsem nedal, protože je to moc vysoké a já už na sebe dávám pozor. Už se o sebe bojím. Snažím se dění kolem sebe kočírovat,“ svěřil se zpěvák v jednom českém zimním resortu v Podještědí, kterému se ale zjevně dění kolem něj kočírovat poslední dobou moc nedaří. Nejdříve ho totiž načapali s drogou v ruce, pak zase opilý osahával nejen prsa jedné ženě (prý kamarádce).

Kolář si při zimních sportech už párkrát nepěkně ublížil, během lyžovačky si například zlomil nohu, pak proto přesedlal na snowboard. „Baví mě jezdit v hlubokém neproježděném sněhu, což je dost nebezpečné, protože tam se pojistka nevztahuje. Je to na vlastní riziko a v tom je to nejlepší. Musím zaklepat, že na snowboardu jsem se ještě nezranil,“ doplnil zlobivý hoch českého šoubyznysu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám