Hlavní obsah
Článek

Obdivovatelé žensky tvarované zpěvačky Ewy Farne (30) se jejích aktů bohužel nedočkají. Pánské magazíny o ni sice mají zájem, ale hvězdu česko-polského hudebního trhu ke svlékání nedonutí ani tučný honorář.

O váhových výkyvech Ewy se toho už napsalo opravdu hodně. Momentálně sice prožívá své štíhlejší období, což ovšem neznamená, že by měla potřebu vystavovat své tělo. Její akty tak s velkou pravděpodobností nikdy neuvidíme.

„Nabídky jsem už dostala. V polském Playboyi mi řekli, že se můžeme pobavit o ceně, že to můj názor určitě změní. Ale na žádnou schůzku jsem ani nešla,“ rozpovídá se Ewa v dnešním Top Star magazínu. „Nevím, proč bych měla tělo ukazovat někomu jinému než svému chlapovi. Že by mě rajcovalo to, že si někdo u toho dělá dobře někde na záchodcích, tak to vůbec,“ dodala odhodlaná Farna.

Úspěšná zpěvačka v poslední době výrazně zhubla, ale v posilovně na ni rozhodně nenarazíme. „Snažím se žít zdravě a občas se třeba projdu. Ale nejsem modelka, takže není mou povinností být hubená jako prst. Nějaké pocení před zrcadlem, to není pro mě. Myslím si, že nejsem otylá holka, jsem normální a mám si na co sednout,“ tvrdí Ewa, jež je se svými proporcemi naprosto spokojená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám