Hlavní obsah
Článek

Americké soudy musí řešit opravdu zapeklité manželské spory. Zdejší celebrity se totiž s oblibou opakovaně vrhají do manželství a následně rozvádějí se stejnými partnery.

Tento trend v současnosti neprezentuje jen Pamela Anderson (56), jejíž poměr s Rickem Salomonem by mohl posloužit jako námět na nejpitomější hollywoodskou komedii. Slavná sexbomba se za něj totiž dvakrát provdala a po opakovaném podávání a stahování žádostí o rozvod jej obvinila z domácího násilí.

Obdobný příběh však prožívá i bývalá hvězda akčního žánru Jean-Claude Van Damme (54), který by se dal označit za Pamelu v bleděmodrém. Také on má totiž velice pestrý soukromý život. S Gladys Portugues, s níž má syna Kristophera (27) a dceru Biancu (24), se poprvé oženil v roce 1987, když měl za sebou už dvě zkrachovalá manželství. Po pěti letech ale došlo k rozvodu a hollywoodský svalovec si vyhlédl novou nevěstu Darcy LaPier, matku jeho syna Nicholase (19).

Stará láska ovšem nerezaví, a tak se herec po čtvrtém rozvodu v roce 1999 opět oženil s Gladys Portugues. Po necelých šestnácti letech ale jejich láska opět vyprchala a chystá se rozvod. Manželé spolu prý od začátku března nežijí, protože došli k překvapivému závěru, že mají neslučitelné povahy. Není však vyloučeno, že to Jean-Claude a Gladys spolu zkusí i do třetice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám