Hlavní obsah
Článek

Zpěvačce a hvězdě muzikálu Fantom opery Tereze Vágnerové začátkem února ukradli z auta její maminky počítač. Zpěvačka i přes Super.cz vyhlásila pátrání, ale bohužel se nenašel. Byla ochotná za jeho návrat zaplatit i vyšší částku než cenu počítače. Měla v něm totiž spoustu osobních věcí jako výpisy z účtu, rodinné fotografie a také dokonce své nahé snímky. Z toho měla Tereza největší strach.

"Bohužel se nenašel, je to nenávratná ztráta. Ne věcná, ale je mi líto osobních údajů, které tam byly," řekla Super.cz Tereza. "Nejdůvěrnější tam byly moje fotky z dovolené, kde jsem nahá, nikdy jsem ani nenafotila akty, to by mně asi hodně vadilo, kdyby se to někde objevilo," říká Tereza, která patří rozhodně mezi nejcudnější české zpěvačky.

Dodnes si myslí, že vykradení auta nebyla náhoda. "Maminka kufr ani neotvírala, ona jen šla z auta dát léky mé babičce, která je těžce nemocná. Někdo prostě musel vědět, že tam ten počítač byl," vysvětlila Super.cz zpěvačka na výročním stém představení muzikálu Fantom opery.

"Mrzí mě, že jsem přišla o spoustu fotek, kde jsme byli s tátou, s bráchou Jakubem, s celou rodinou. Všechno je v trapu. Ten den jsem koupila hned nový počítač a už pečlivě zálohuju," dodala Vágnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám