Hlavní obsah
Článek

Fantom opery Marian Vojtko (50) oslavil v pátek 42. narozeniny. Na pořádnou oslavu ale zatím čas nebyl. S přáteli si to užije v pondělí. A rozhodně to prý bude večírek do časných ranních hodin. "Oslava byla střídmá, vlastně skoro žádná. Zpíval jsem v pátek pro dobrou věc v Jaroměři, byl jsem autem a nepil jsem, dnes jsem měl Fantoma opery, a abych měl dobré hlasivky, šel jsem brzy spát," vysvětlil Super.cz Vojtko. "Oslava bude v pondělí. A pak všechny ty láhve, co jsem dostal a asi ještě dostanu, pěkně vypiju," řekl Super.cz s úsměvem na jubilejním stém představení muzikálu Fantom opery.

Jeden zajímavý dárek ale už dostal od své kolegyně z Fantoma opery Michaely Gemrotové. "Dala mi opravdu speciální dáreček - helium v nějaké podivné konzervě. Po koncertě v Jaroměři mi to stříkla do krku a asi půl hodiny jsem nemluvil. Tímto jí moc pěkně děkuju. Jsem fakt rád, že mi to nedala před Fantomem, byl bych takový vykastrovaný Fantom opery," smál se.

"Ve světě ještě nikdy nikdo neviděl vykastrovaného Fantoma opery, takže bychom byli první," dodal Vojtko, kterého by pak zřejmě čekala pořádná pokuta od přísného producenta muzikálu Františka Janečka (79). Ten vtípky herců příliš rád nemá. Vždy chce totiž divákům naservírovat špičkové profesionální výkony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám