Hlavní obsah
Článek

Poměrně náročné období prožívá Anife Ismet Hassan Vyskočilová (50). Její dlouholetý přítel Vernes Cosabic si totiž vážně poranil koleno na lyžích a ona se o něj musí starat.

„Pořád heká a stěžuje si, jak ho ta noha bolí. Zjistila jsem, že v naší rodině jsem asi já ten chlap,” krčí rameny Anife, která má prý na rozdíl od partnera posunutý práh bolesti. „Absolvovala jsem tři operace páteře, mám tam tři velké šrouby, a díky tomu jsem taková ‚Robocopka‘. Po operaci, kdy jsem nemohla ani sedět, tak jsem už běhala, stěhovala věci a čtrnáct dní po operaci jsem dokonce jezdila na snowboardu,” prozradila nám Anife na tiskové konferenci soutěže Gay roku, kde usedne do porotcovské lavice.

Partner známé orientální tanečnice se sice už zvládne o sebe postarat, a dokonce už zvládá i sám řídit auto, když ale dorazí domů, tak podle Anife simuluje. „Teď musím totiž všechno dělat já. Musím vynášet odpadkový koš, všechno mu podávat, uvolnit mu místo na gauči,” krčí rameny Anife.

Její bosenský partner dorazil i s velkým zpožděním na křest její knihy o jídle To jsem já, Anife. „Vernes je na mamografu a přijde později,” šokovala všechny hláškou Anife. Naštěstí se následně vysvětlilo, že si exotická kráska popletla slova a nejednalo se o vyšetření prsou, ale o návštěvu magnetické rezonance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám