Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Hanka Mašlíková (41) i se svými rodiči drželi palce Andrému Reindersovi, který se po třech letech vrátil do klece a pokusil se obhájit titul Mistra Evropy. Bohužel se mu to nepodařilo, ale bere to jako začátek svého comebacku. Bývalého hvězdného bojovníka Andrého se tak v kleci stoprocentně ještě dočkáme! "Já myslím, že tohle je jeho start návratu. Pokud se pro to rozhodne, budu mu plnou oporou," řekla Super.cz Mašlíková

"Nevyhrál, ale dal do toho úplně všechno. Jsem na něj neskutečně hrdá, předvedl skvělý výkon. Vrátil se po třech letech, vybral si hodně těžkého soupeře, to by málokdo udělal. To je André, on říká, že dělat si jméno na bezejmenných není způsob," říká pyšně Hanka, na které bylo vidět, že jí není psychicky nejlépe.

Viděla po zápase spoustu krve, André měl roztržený obličej a crčela z něj krev. "Je vysílený, zdá se být v pořádku v rámci možností. Určitě ale pojedeme ještě do nemocnice, aby se potvrdilo, že není nic zlomeného," vysvětlila Mašlíková. Nakonec André skončil s lehkým otřesem mozku a zašitou tržnou ránou v obličeji. "Má hodně podlitin a otoků, ale bude v pořádku. Jak ho znám, v pondělí už bude zase dřít," oddychla si modelka a moderátorka.

"Miluju MMA zápasy, ale tohle bylo úplně něco jiného. Zažila jsem poprvé, že byl v kleci můj partner. Je těžké se na to dívat, prožívala jsem to s ním včetně celé přípravy. Možná proto jsem na něj tak pyšná. Kdyby lidé věděli, čím si ti kluci projdou, než do té klece vlezou, byli by překvapení. Zaslouží si úctu," dodala Mašlíková.

Reklama

Další články

Načítám