Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lenny Kravitz má jen jediné dítě, ale o to talentovanější. Jeho dcera Zoe Kravitz stejně jako on žije především hudbou a působí v kapele Lolawolf, zatím se jí však ještě lépe daří u filmu. Herecké vlohy totiž podědila zase po mamince Lise Bonet. Za sebou má už zhruba dvacítku rolí, ale ještě žádná nebyla tak odvážná jako ta v komedii The Road Within.

Kravitz v ní ztvární hlavní roli s Devem Patelem (známý z trháku Milionář z chatrče). Nechybí ale ani irský herec Robert Sheehan ze seriálu Tudorovci či z komedie Je třeba zabít Bona nebo americká herečka Kyra Sedgwick ze seriálu Closer.

Před kamerou Zoe debutovala ve svých osmnácti v Koření života a ten samý rok ještě s Jodie Foster v thrilleru Mé druhé já. Vidět jste ji ale mohli rovněž v seriálu Californication nebo v populárním sci-fi X-Men: První třída. Aktuálně se na ni můžete jít podívat do kina na akční kousek Rezistence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám