Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to tu dlouho nebylo. Honička jako v akčním filmu. Dnes již bývalá televizní hvězda ujížděla po nehodě policistům, aby nezjistili, že je namol!

Moderátor Martin Krpač (37) v posledním týdnu zažil tolik, co jiný nezažije za celý život. Televize Prima ho vyhodila minulé úterý z práce. Před dvěma dny mu přítelkyně Michaela Hofnerová porodila syna Adama. Včera nad ránem měl drsnou autonehodu.

Krpač slavil narození syna. Když se nad ránem vracel domů, havaroval na křižovatce ulic Na Ořechovce a Slunná. A pořádně posilněný alkoholem! Policii se snažil ujet. Ta ho však po krátké době dostihla.

"Řidič naboural do dopravního značení a z místa nehody odjel. Policistům se pokusil ujet. Ti ho dostihli v Evropské ulici. Řidič jevil známky podnapilosti a proto ho vyzvali, aby se podrobil orientančí dechové zkoušce. Tu ale odmítl," potvrdila Krpačovu nehodu mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

V nemocnici pak odmítl krevní zkoušku a zkoušku moči. Následně byl zadržen a vyslýchán na policii. Nyní je proti Krpačovi zahájeno stíhání pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí mu až rok vězení.

Reklama

Další články

Načítám