Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý hvězdný fotbalista Tomáš Řepka (50) je známý nejen svými blikanci, ale také tím, že moc dobře nechápe muže, kteří nežijí s ženami, nýbrž se stejným pohlavím. Nelze říct, že by byl homofobní, jen mu zkrátka nejde na rozum, že by nějaký muž nechtěl mít stejně jako on vedle sebe někoho podobného, jako je Vlaďka Erbová (42). Když tedy zjistil, že jeho tříletý syn líbá spolužáky ve školce, málem ho trefil šlak!

Řepka moc dobře nerozumí gay kamarádům své manželky, a když si z něj jednou Vlaďka udělala legraci, že Markus, který právě oslavil tři roky na světě, bude profesí kadeřník, udělalo se mu nevolno.

„Tomáš by samozřejmě chtěl, aby byl fotbalista, ale jsme rozumní rodiče, do ničeho ho tlačit nebudeme. Je to velký milovník. Ve školce má holčičky, kterým dává pusinku, ty dostávají ale i chlapečci. A když jsem ho viděla, jak kamaráda Víťu na rozloučenou pusinkuje, nebo ho vodí na procházce za ručičku, a ptala se ho, co by tomu řekl tatínek, odpověděl mi v klidu, že už to viděl. Ale mně se s tím manžel nijak nepochlubil,“ směje se modelka.

„Asi se zkrátka smířil s tím, že náš syn má vřelý vztah i k mužům. Jak ale říkám, jsou tam i holčičky. Myslím, že jednou ho bude v tomhle ohledu všude plno,“ dodává pobaveně Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám