Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto se blíží, a tak pro vás máme pár typů, jak se omladit a připravit do plavek. Technologický pokrok je nezadržitelný, a to i v kosmetickém průmyslu. Domácí, kosmetické přístroje mohou udělat doslova zázraky. Můžete je používat denně a hlavně v pohodlí domova. Omlazení pleti, odbourávání tukových buněk, detoxikace, to jsou procedury, které už nemusíte nechávat na kosmetickém salónu.

Pleť jako modelka!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pleť se při důkladné péči velmi rychle regeneruje. Což - jednoduše řečeno - znamená, že se zlepší prokrvení pokožky, a to jí navrátí zdravou barvu. Kožní buňky se uzdraví a vrátí se jejich pružnost, a to způsobí vypnutí pokožky, čili vyhlazení vrásek. Důkladná péče dnes znamená především kvalitní hygienu. Pleť by se měla čistit prakticky denně alespoň povrchově. Nejmodernější technologií je sonické čištění.

Sonický čistič Slim4beauty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sonické čištění spočívá v tom, že zvukové vlny rozkmitají štětinky kartáčku do vysokých frekvencí. Vibrující štětinky provedou více než 300 pulsů za vteřinu. Čistící účinek je díky tomu několiksetkrát vyšší než u rotačního čištění, o běžném ručním čištění ani nemluvě. Tato vysokofrekvenční procedura je paradoxně mnohem šetrnější, neodírá totiž pokožku. Jemnost kartáčku si můžete zvolit podle citlivosti vaší pleti.

Hubnutí a boj s celulitidou, zkrátka příprava do plavek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přebytečné tuky a celulitida, to jsou především s blížícím se létem nepřátelé číslo jedno. Dělat se s tím dá mnohé. V oblasti domácích kosmetických přístrojů bychom se měli poohlédnout po kavitaci (ultrazvuku) působícím hlouběji a fotonové technologii. Ultrazvuk o správné frekvenci totiž ničí tukové buňky. Fotonová procedura zase díky záření detoxikuje pokožku, čímž jí navrací pružnost.

Domácí kavitace Slim4beauty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejvýkonnější domácí kavitací na trhu je model U3000 od Slim4beauty. V jednom přístroji se podařilo skloubit několik velmi prospěšných technologií. Základem je ultrazvuk produkující až 1 milion vibrací za vteřinu, spalující podkožní tukové buňky. Infračervené diody okolo hlavice zvyšují podkožní teplotu, čímž detoxikují. Modré záření diod pomáhá s kožními záněty, například akné. Přídavné diody vytváří jemné mikro impulsy, které napomáhají rovněž hubnutí. Právě skloubení všech dostupných funkcí dělá z přístroje neocenitelného pomocníka v boji za krásu. Kavitaci používají i přední české modelky, například Romana Pavelková.

Blahodárná masáž

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Třešničkou na dortu je vyhlazovač očních vrásek nebo také aplikátor očního krému. Je to malinký přístroj, který můžete mít neustále po ruce, třeba v kabelce. Funguje úplně jednoduše. Pomocí nesmírně příjemné vibrační masáže pomůže lépe vstřebat krém v oblasti očí. Masáž zároveň uvolňuje a prokrvuje tuto oblast. To je samozřejmě velmi prospěšné pro pružnost pokožky kolem očí.

Další články

Načítám