Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Cítíte se často unaveni a trápí vás bolesti zad nebo kloubů? Často je na vině právě vaše stará matrace. Spánkem na kvalitní matraci svému tělu dopřejete ten pravý relax a odpočinek. Vybírejte matrace, které splňují přísné normy na použité materiály a prošly klinickými testy. Slušní výrobci se jimi rádi pochlubí. A my vám jich nyní několik ukážeme.

Spěte zdravě za rozumnou cenu – zdravotní matrace Adriana – sleva 20 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spánek jako z pohádky. Matrace Adriana je klinicky testovaná zdravotní matrace vyrobena z vysoce kvalitních studených pěn Coolflex s výškou jádra 18 cm. Vaše tělo tak získá ideální podporou při spánku. Nyní s akční slevou 20 %!

Dopřejte si zdravý luxus! Matrace pro celebrity - Elsa – sleva 20 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyzkoušejte matraci pro náročné i vy a zažijte luxusní pocit díky použití vysoce kvalitních pěn. Spánek jako z pohádky o Šípkové Růžence zažijete díky viscoelastické "paměťové" pěně Viscofoam a zónování ložné plochy. Střední tuhost matrace s výškou jádra 18 cm zaručí optimální spánek a odpočinek pro každého. Využijte nyní akci se slevou 20 %!

Nejžádanější matrace roku - Medline Duo – sleva 50 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Speciálně pro čtenáře Super.cz jsme si připravili opravdový hit. Akci se slevou 50 % na nejprodávanější matraci Medline Duo. Vychutnejte si komfortní spánek na dvou různě tvrdých matracích za cenu jedné. Můžete si totiž vybrat tvrdší, nebo měkčí stranu matrace.

Základ zdravého spánku - lamelový rošt Orion – sleva 21 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Váš nerušený spánek a odpočinek umocní kvalitní lamelový rošt. Dokonale kopíruje tvar matrace, zabezpečuje pružnost lamel a jejich pohyb v pouzdrech do stran. Každý si přijde na své díky možnosti individuálně nastavit tuhost lamel v bederní oblasti. V akci se slevou 21 %!

Mějte hlavu v oblacích – anatomický polštář Orthostar Bio Greenfirst – 12% sleva

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte problémy s nachmoucaným polštářem pod hlavou? Nebojte se vyzkoušet novinku - zdravotní antialergický polštář z "paměťové" Bio pěny. Ten vám zajistí správnou oporu hlavy a krční páteře. Nyní akce – 12 %.

Další články

Načítám