Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že se v říjnu tohoto roku na prkna Hudebního divadla Karlín vrací obnovené představení Carmen, které se tu přestalo hrát před třemi lety. V době, když se začalo hrát toto představení, se Lucie Bílá (58) právě rozcházela s Václavem „Noidem“ Bártou (43). Teď se bývalí manželé opět potkají na jevišti v roli milenců.

Neotevřou se staré rány? „V den premiéry jsme byli už téměř rozvedení. Možná právě proto, že jsme se nikdy nepřestali mít rádi a nepřestali jsme si dávat najevo lásku a přátelství na jevišti, to diváci poznali, a nejspíš i proto to představení měli rádi,“ říká Lucie, která tvrdí, že se svým manželem tvoří na divadle pár, ve kterém to stále jiskří.

S pokorou přistupuje ke comebacku muzikálu také Noid. „To už je všechno dávno zažehnaný. Naopak se těšíme na další spolupráci,“ říká potetovaný rocker, který se těší, že si opět zahraje „záporáka“ Garciu. „Je to fakt skvělá role. Garcia je hajzlík a já se mohu alespoň při představení vtělit do role tvrďáka a drsňáka. Jsem pěkně zlej, ovšem všechno skončí děkovačkou a oponou. V tomhle muzikálu si vybiju adrenalin a do reálného života se vrátím opět jako romantik,“ s úsměvem na tváři vysvětloval Vašek „Noid“ Bárta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám