Hlavní obsah
Článek

Dění v rodině Middletonových může připomínat příběh z pohádky o Popelce. Zatímco Kate nosí šaty, jaké si mohou dovolit i řadové poddané, Pippa na plesu zazářila v luxusních šatech pro nejvyšší společenské vrstvy.

Vévodkyně z Cambridge (33) už brzy zamíří do porodnice, a snaží se tak stihnout aktivity, které bude muset jako dvojnásobná maminka výrazně omezit. Ve středu zavítala do dětského centra ve Woolwich, kde působila velmi skromně. Oblékla si totiž puntíkaté šaty, jejichž cena činí v přepočtu 1300 korun. V organizaci podporující sociálně slabší rodiny by totiž v drahém oblečení zbytečně provokovala.

Za princeznu tak toho dne byla její mladší sestra Pippa Middleton (40), která se v poslední době na veřejnosti příliš často neobjevovala. Na galavečeru ParaSnowBall 2015 zazářila v odvážných šatech značky Hugo Boss, jež lze pořídit za 750 liber (28 tisíc českých korun). Pippa si tak oblékla outfit za více než dvacetinásobek hodnoty šatů své sestry. Na plesu však dokázala, že Kate bude mít během mateřských povinností na britské společenské scéně dokonalou náhradnici.

Reklama

Další články

Načítám