Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také se už nemůžete dočkat dovolených, vodních radovánek a krásného počasí? Tak si čekání zpříjemněte a vybavte se na žhavé léto. Na pultech už se objevují kolekce plavek pro toto léto, a vy tak máte jedinečnou příležitost ulovit ty nejlepší kousky jako první.

Italská elegance: Sázka na jistotu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když přijde na eleganci, rafinovanost a sex-appeal, Italům se jen tak někdo nevyrovná. Proto bývají italské kolekce plavek ihned rozprodané. Exkluzivní kolekce italské značky Vacanze nabízí styl a technologickou inovaci v dokonalé harmonii. Bikiny, jednodílné plavky i letní oblečení jsou speciálně navrženy tak, aby zvýraznily ženské křivky a zároveň ukryly nějaké to kilečko navíc.

Bikiny: Je něco smyslnějšího?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sexy dvoudílné plavky navržené ve slunné Itálii na první pohled zaujmou nezvyklým potiskem. Zvířecí motiv je na horním díle doplněn lesklými ručně lepenými kamínky, které zajistí, že váš dekolt bude doslova zářit. Horní díl je navíc vybaven klasickými i bočními kosticemi, takže si můžete užívat volného pohybu a nemusíte neustále hlídat, zda všechno sedí na svém místě. Tyrkysová vám bude slušet – přesvědčte se!

Saténový vzhled a stahovací efekt: Váš recept na neodolatelnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní jednodílné plavky se saténovým vzhledem vám propůjčí tu pravou italskou eleganci. Pevný dvouvrstvý materiál stáhne a vytvaruje bříško. Ale současně rychle schne, takže se budete cítit sexy a pohodlně. Vyztužené košíčky a rafinovaný výstřih se postará o váš krásně tvarovaný dekolt a vy si tak můžete užívat mužské pohledy. Co jim říkáte?

Rozkvetlé tankiny pro sexy křivky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete dvoudílné plavky, ale vaše bříško nepatří k nejpevnějším? Pak si zamilujete tyto okouzlující tankiny se stahovacím efektem. Spojují to nejlepší z jednodílných i dvoudílných plavek a kromě štíhlejšího pasu vám nabídnou také nepřekonatelný komfort. Dopřejte si pořádnou dávku sebevědomí!

Nepodceňujte detaily!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nové sexy plavky si žádají vybranou společnost. Otrhaný ručník a zpuchřelou plážovou tašku raději zahoďte a zkuste se raději opět inspirovat v Itálii. Plážové šaty vás v případě potřeby zakryjí, lehce pohladí a v okamžiku promění v královnu pláže. Praktická plážová taška zase pojme vše potřebné a ještě navíc vypadá skvěle. Vybavte se a připravte se na léto. Teď bude patřit jen vám!

Další články

Načítám