Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Uspěje náhradník Ladislava Hrušky (46) coby amatérský kuchtík? První reakce diváků na vaření Františka Nyklase v Televizních novinách v rubrice Chutně a levně jsou spíš negativní. Přímo na stránkách Novy se docela bouří.

„On má plno zbytečných keců i v těch jeho reportážích. Hrušku jsem nemusel, ale tenhle exot je fakt kapitální kousek,“ napsal třeba Optimas. Jinému se nelíbí, že Nyklas, stejně jako kdysi Babica, leze lidem do kuchyně (s tímhle nápadem prý přišel už Hruška, ale nestihl ho zrealizovat).

Dalšímu František Nyklas připadá jako protřelý vykrádač bank a trezorů. „Hruška je Hruška, nic naplat. Je to unikát, nejde ho nahradit. Nyklas to bude mít moc těžké,“ myslí si někteří ostatní.

„To jako má nahradit Láďu Hrušku? Běžte se vycpat,“ rozčiluje se Miluška a Jajka98 přidává, že Nova by měla radši Hrušku odprosit, aby stáhl výpověď, než se pokoušet o pořad bez něj.

„A to lidi Hrušku obviňovali, že vaří blafy. Co je tohle za žrádlo pro prasata?“ podivoval se další diskutující „matlanině“ s názvem Varský nášup.

Faktem ale zůstává, že na webu televize diváci dřív nešetřili ani samotného Hrušku. Přezdívka „Kuchařský Mengele“ patří k tomu nejslušnějšímu, co o něm pod jeho recepty psali. A u nové koncepce vaření s diváky oceňují, když reportér vezme do vysílání nějakou mladou sympatickou kuchařku.

Kdo je podle vás lepší: Nyklas nebo Hruška?
Jednoznačně Hruška!
35,6 %
Nyklas! Nejsem na něj tak alergický/á
1,8 %
Je to jedno, oba jsou to patlalové
62,6 %
Celkem hlasovalo 36934 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám