Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Daniela Šinkorová (42) na sobě velmi zapracovala a její dokonalá postava a mladší tvář zaplnily média, která si toho nemohla nevšimnout. Co za tím stálo a jak pomáhá ostatním?

Změna pro dobrý pocit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Daniela Šinkorová dala svému tělu zabrat a zhubla 15 kilogramů. Její tělo by jí mohla závidět i leckterá mladší kolegyně. Nezůstalo však jenom u těla, ale k dokonalé vizáži bylo potřeba vyhladit také pár vrásek na obličeji, které se během hubnutí ještě prohloubily. "Zhubnout jsem dokázala sama a jsem za to na sebe pyšná, ovšem jsem již v jisté věkové kategorii a změny, které hubnutí způsobilo v obličeji, sama „vylepšit“ nedokážu. Na to dieta ani speciální cviky neexistují. Proto jsem se v tomto případě obrátila na odborníky. A protože nechci vypadat jako přifouknutá maska, zvolila jsem citlivý zásah odborníka a nechala oživit pleť pomocí kyseliny hyaluronové u primářky MUDr. Moniky Kavkové.

Změna Daniely i pro ostatní ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Daniela se stala patronkou proměn a pomohla i paní Brance (47) původem ze Srbska. Tu s přibývajícím věkem trápila padající část čela s obočím a převisy tváří, což v konečném důsledku vytvářelo smutný až povadlý obličej. Přála si opět rozzářit nejen oči, ale také celkově oživit obličej navrácením jasnějších a mladistvějších kontur. Na klasický facelift se však ještě necítila, ale krémy už také nezabíraly. Proto po konzultaci s primářkou Kliniky Yes Visage Kavkovou zvolily YES Lifting nitěmi. Ten umí vyřešit počínající příznaky stárnutí jako poklesy tkání tváří, čela s obočím či krku a podbradku a výrazně zpomalit fyziologické změny poklesu a oddálit tak i nutnost chirurgických zásahů.

Omládnout lze i bez skalpelu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„YES Lifting „zavěsí a upevní“ obličej zpět do jasných a mladistvých kontur pouhými vpichy kanylou, bez nutnosti skalpelu, celkové anestezie a odřezávání kůže. Nevznikají tedy ani jizvy a klient může ihned po zákroku domů,“ vysvětluje doktorka Kavková. Pomocí kvalitních výplní na bázi tělu vlastní kyseliny hyaluronové si pak umíme poradit s většinou drobnějších problematických míst ve tváři, od jemných až po hluboké vrásky, s nevýraznými rty nebo kruhy a propady pod očima, nedostatečnými objemy či hydratací pleti. U paní Branky jsme pro finální úpravu využili kvalitní výplně Belotero. Aplikaci kyseliny hyaluronové pro oživení pleti a vyhlazení jemných vrásek využila také Daniela Šinkorová.

Omlazení z vlastní krve

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hitem je také omlazení z vlastní krve, tzv. Plazmalifting. Pro krásu a mladistvý vzhled v šoubyznysu dnes již nezbytná procedura. Ze světa od Kim Kardashian, jejíž fotky z ordinace obletěly celý svět, až k naší Alici Bendové, Simoně Krainové nebo třeba Veronice Freimanové. "Tajemstvím mládí Plazmaliftingu je naše vlastní krev, respektive její část - krevní plazma. Ta obsahuje růstové faktory, živiny a kmenové buňky, tělo tedy nemusí přijímat žádné cizí látky. Aplikovaná plazma tak pokožku oživuje, vyhlazuje a celkově regeneruje a nastartuje v ní procesy omlazení zcela přirozenou cestou. Začne opět pracovat v „režimu mladého těla“,“ vysvětlila nám MUDr. Eva Urbánková z Kliniky Yes Visage.

Zákroky profesionálů zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V soutěži o proměnu s Klinikou Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě můžete soutěžit také a využít tak profesionály, kteří se starají například o Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Martu Jandovou, Ivu Kubelkovou, Veroniku Freimanovou nebo právě Danielu Šinkorovou. „Já se rozhodla pro změnu kvůli sama sobě a nyní se cítím dobře. Myslím, že to je důležité pro každou ženu. Svěžejší a hlavně přirozený vzhled. Díky citlivé práci odborníků zde na klinice je to respektováno a splněno,“ prozradila Daniela. Podrobnosti o zákrocích a soutěži naleznete na webu Kliniky Yes Visage.

Další články

Načítám