Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Představa, že by skutečně dostal společný pořad s Ladislavem Hruškou (46), kuchařského mistra Zdeňka Pohlreicha (66), dlouhodobého kritika Láďova lidového vaření, dost pobavila. „To by bylo facek,“ prohlásil pro Super.cz mlsně!

Podle našich zpráv Prima o podobném magnetu pro diváky opravdu vážně uvažuje. Sám Pohlreich tvrdí, že o ničem neví.

„Kvůli tomu se mi z televize nikdo neozval. Nevím, může to být nějaká kachna. O čem jedná, nebo nejedná televize, je mi jedno. Nejsem ten, kdo to tam řídí, já jsem v televizi na návštěvě,“ řekl nám zkraje.

„Zatím mi taková fantastická nabídka skutečně nepřišla. Ale přijde mi to dobrý. Vážně: nevím, nemáme nic společného,“ přemítal už vážněji. Prý by ho překvapilo, kdyby po něm Prima něco podobného chtěla.

Představa, že by Hrušku pro potřeby natáčení zaměstnal v jednom ze svých podniků, a tam by ho pár dnů pořádně peskoval, ho vyděsila. „Takhle zvrhlý ještě nejsem,“ dodal Pohlreich.

Jak Super.cz již uvedl, spolupráce Hrušky s Primou není zatím vůbec jistá. Horečně totiž jedná i s jinou stanicí a podle našich zpráv zatím ani s jednou nepodepsal smlouvu. Ostatně nemá kam spěchat, výpovědní lhůta na Nově mu končí až posledního dubna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám