Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jestli se to povede, půjde asi o nejsledovanější pořad televize Prima! Jak Super.cz zjistil, po nečekané výpovědi nováckého kuchtíka Ladislava Hrušky (46) se na něj obrátila kdysi domovská televize z pražské Palmovky a chce ho dostat zpátky na svou obrazovku. „Ve hře je i jeho spojení se Zdeňkem Pohlreichem (66),“ překvapil nás výborně informovaný zdroj.

Ti dva si jdou mediálně víc jak rok po krku, sérii tvrdých vyjádření střídají smířlivé, každopádně ale hlavně ze strany opravdového mistra kuchaře Zdeňka Pohlreicha většinou zaznívaly výtky k tomu, jakým způsobem Hruška učí národ divně vařit.

„Prima s ním jedná, už proběhla nějaká setkání. Samozřejmě je taky napadlo spojení s Pohlreichem, jen mají strach, že s Láďou nebude chtít mít nic společného. Mohli by třeba udělat reality show, jak učí Hrušku vařit, a přitom by si ho neskutečně podával. Láďa má rád srandu, je splachovací, určitě by do toho šel. A pro diváky by to byla velká legrace,“ dozvěděli jsme se od znalce zákulisních poměrů.

Kromě horečných jednání s Primou je vážně ve hře další televize. „Jedna z nich určitě Láďu přetáhne na svou stranu. Přeci jen je dnes značka a záleží na obou, co dokáží nabídnout a jak moc ho dokáží vytěžit,“ dodal informátor.

Jak by se mohl jmenovat společný pořad Hrušky a Pohlreicha?
Levně a konečně chutně, šéfe!
18,5 %
Hruška na grilu
70,6 %
Rozpal šéfa Láďou
5,5 %
Čtyři spálené pokrmy a jeden pohřeb
3,5 %
Vynadáno bez servítků
1,9 %
Celkem hlasovalo 7431 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám