Hlavní obsah
Článek

Ke kalifornským pařákům šortky patří a celebrity poslední roky milují hlavně ty džínové a hodně krátké. Partu netrhala před pár dny ani zpěvačka a příležitostná herečka Christina Milian (33), která si i s dcerou Violet a několika příbuznými udělala příjemné nedělní dopoledne na farmářských trzích v Los Angeles. A nebyli by to všímaví paparazzi, kdyby nepřišli na jeden drobný nedostatek...

Zatímco z dálky vypadaly nožky americké hvězdičky krásně hladké, v detailu už tomu tak nebylo. Přiblížení přitom odhalilo i drobné pigmentové skvrnky na lýtkách. Nebo že by se zpěvačka jen spálila na sluníčku?

S tatínkem pětileté Violet, zpěvákem známým jako The-Dream, se sice Christina rozešla jen pár měsíců po porodu dcery v červenci 2010, ale ani následující vztah s Jasem Princem jí nevyšel. Po čtyřech letech vztahu zrušili zásnuby a každý si šel vlastní cestou. Christina si tím ale nenechala zkazit náladu ani krátce po rozchodu a odjela s kamarádkou na dovolenou do Malibu. Momentálně je však pár měsíců šťastně zamilovaná do známého amerického rappera s přezdívkou Lil Wayne (32).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám