Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Hanka Mašlíková (41) konečně promluvila o svém příteli Andrém, se kterým žije více než rok. A dokonce si se zápasníkem MMA pořizují společné bydlení. Tady už to vypadá hodně vážně...

"My jsme náš vztah netajili, jen jsem o tom nechtěla mluvit do médií, všichni kolem nás to věděli, přátelé, rodina. Nechtěli jsme vztah narušit," řekla o soužití s Andrém Hanka. A také potvrdila, že si pořídili za Prahou dům.

"Bydlení už je koupené, v květnu bychom se měli stěhovat. Doufám, že společná cesta bude trvat déle než ty moje předešlé, že spolu dožijeme," usmívá se moderátorka.

Mašlíkovou a Andrého spojuje také láska ke sportu. Reinders byl jeden z nejlepších zápasníků MMA v Evropě a nyní se k tomuto sportu vrací. Ve čtvrtek ho čeká v Praze zápas na galashow Bitva roku s neporaženým Italem Alessiem di Chiricem. Kdo by čekal, že je André "tupý zápasník", plete se. Sympatický 'zabiják' má na Karlově univerzitě vystudovanou politologii a sociologii.

S Hankou si založili sportovní web, kde učí lidi správně cvičit v teple domova. "Má být motivací a inspirací pro lidi, kteří chtějí cvičit a nechtějí třeba jít do fitka, chtějí cvičit na dovolené, na služební cestě," říká Mašlíková, která se pyšní dokonale pevným tělem.

"Hanka vždycky sportovala, měla sport ráda, poslední dva roky spolu cvičíme intenzivně. Myslím, že Hanka je v nejlepší formě svého života a vypadá skvěle," dodal André.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám