Hlavní obsah
Článek

Teprve třiadvacetiletá zpěvačka Catherine Harding porodila holčičku, čímž udělala ze svého dnes již bývalého slavného přítele pětinásobného otce. Na Oscara nominovaný herec Jude Law (42), který byl v roce 2010 hlavní hvězdou filmového festivalu v Karlových Varech, má tak potomky se třemi různými ženami, ale ani s jednou nežije.

„Mohu potvrdit narození dcery Juda Lawa a Catherine Harding. Oba jsou nadšení a přejí si, aby bylo s ohledem na jejich dítě respektováno jejich soukromí,“ sdělila stručně hercova mluvčí.

K početí dítěte přitom podle zahraničních serverů došlo na přelomu loňského května a června v České republice, kdy zde Law natáčel scény k filmu Špión s Jasonem Stathamem či Melissou McCarthy.

Herec, jenž zazářil například ve snímcích Návrat do Cold Mountain, Road to Perdition, A.I. Umělá inteligence nebo Sherlock Holmes, byl ženatý s kolegyní Sadie Frost. Z manželství má tři děti - osmnáctiletého Raffertyho, patnáctiletou Iris a třináctiletého Rudyho. Několik let strávil i s herečkou Siennou Miller. Čtvrté dítě má z románku s americkou modelkou Samanthou Burke.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám